Batman Gercüş'te uykudayken tüfekle vurulan kardeşlerden biri hayatını kaybetti

Batman Gercüş'te uykudayken tüfekle vurulan kardeşlerden biri hayatını kaybetti

Batman'ın Gercüş ilçesinde bir kişinin av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu ağır yaralanan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti.

Batman’ın Gercüş (Gercewsê) ilçesine bağlı Kayapınar (Aynkef) Beldesi'nde bir kişinin, uykuda olan 2 kardeşe ateş sonucu ağır yaralanan kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

Batman’ın Gercüş (Gercewsê) ilçesine bağlı Kayapınar (Aynkef) Beldesi'nde ikamet eden A.E. isimli şahıs 9 Mayıs tarihinde komşusunun çocuklarına uykuda oldukları sırada av tüfeğiyle ateş açmış olayda 2 çocuk ağır yaralanmıştı. Yaralanan kardeşlerden biri bugün hayatını kaybetti.

Olay, 9 Mayıs'ta saat 04.00 sıralarında Kayapınar (Aynkef) beldesinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, aklı dengesi yerinde olmadığı belirtilen A.E, henüz bilinmeyen bir nedenle komşusu ve aynı zamanda akrabası olan Hayrettin Dündarkaya’ya ait evin penceresinden uykuda olan çocukların üzerine af tüfeğiyle ateş açmıştı.

Açılan ateş sonucu evde uykuda bulunan Engin (16) ve Vedat Dündarkaya (14) kardeşler yaralanmış yaralı kardeşler olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alınmıştı.

Yoğun bakımda tedavi altında bulunan Vedat Dündarkaya, yaşam mücadelesini kaybetti. Engin Dündarkaya'nın ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.