Batman Kozluk'ta aracına aldığı şahıs PKK'li çıktı

Batman Kozluk'ta aracına aldığı şahıs PKK'li çıktı

Batman'ın Kozluk ilçesinde yol kontrolünde kimliği yok diye ifadesi alınmak üzere karakola götürülen şahsın PKK'li olduğu ve otostop yaparak bindiği araca da silahını gizlediği belirtildi.

Batman'ın Kozluk (Hezo) ilçesinde bir sürücü yolda karşılaştığı şahsı aracına aldı. Yapılan yol kontrolünde kimliği yok diye ifadesi alınmak üzere karakola götürülen şahsın PKK'li olduğu ve otostop yaparak bindiği araca da silahını gizlediği belirtildi.

İddialara göre bir araç sürücüsü, dün gece saatlerinde Kozluk Tuzlagözü (Melefa) köyü uluslararası yol güzergâhında yolda gördüğü şahsı yolcu diye aracına aldı. Araca binen şahıs, yolda yapılan kontrollerde kimliği yok diye ifadesi alınmak üzere Tuzlagözü Karakoluna götürüldü. Araç sürücüsünün çocukları araçta oynarken arka koltuğa gizlenmiş bir adet tapanca ve el bombası gördü. Bunun üzerine araç sürücüsü tabanca ile el bombasını karakola götürüp teslim etti.

Araçta çıkan silah ile el bombasının ifadesi alınmak üzere karakola götürülen şahsa ait olduğu ve şahsın da PKK'li olduğu belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.