Batman Milletvekili Serkan Ramanlı: Batman'ımızı layık olduğu seviyeye taşıyacağız

Batman'da AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, seçim lokalinin önünde toplanan coşkulu halka bir konuşma yaparak teşekkür etti.

AK Partinin Batman ikinci sıra adayı olan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, milletvekili seçilerek Meclis'e girmeye hak kazandı.

Saat 16.30'da partisinin seçim lokali önünde toplanan coşkulu halka hitap eden Ramanlı, bir teşekkür konuşması yaptı.


Ramanlı yaptığı konuşmada, sadece bir kesimin değil kendisine oy versin vermesin tüm Batman'ın vekili olacağını söyledi.

Bu süreci hep birlikte gönül gönüle zafere ulaştırdıklarını belirten Ramanlı, "Bugün bir tarih yazdık. Bugün yazdığımız tarihin etkisini onlarca yıl göreceğiz, göstereceğiz. Bugün açıklanan seçim sonuçlarıyla hiç kimse kaybetmedi, hepimiz kazandık. HÜDA PAR'lı olsun AK Partili olsun, Yeniden Refahlı olsun hepimiz kazandık. Müjde olsun sizlere." diye konuştu.

2.png

"Batman'ın vekil ihtiyacını karşılayacağız"

Bu seçim sürecinde verdikleri tüm sözleri tek tek tutacaklarını vurgulayan Ramanlı, şöyle devam etti:

"Telefonum açık olacak. Herkes bana ulaşabilecek. Oy vermiş olsun, vermemiş olsun kapım da herkese açık olacak. Batman'ın vekile ihtiyacı var. Elhamdülillah o ihtiyacı biz karşılayacağız. Bugüne kadar yapılamayanları yapacağız ve yaptıracağız. Eksiklikleri tamamlattıracağız. Huzurumuzu artıracağız, barışımızı devam ettireceğiz. Artık hiç kimse Batman'ı tutamayacak."

"Batman'ımızı layık olduğu seviyeye taşıyacağız"

Atılan sloganlarla sık sık konuşması kesilen Ramanlı, "Artık Batman'ımızı layık olduğu seviyeye taşıyacağız. Dinimize de, dilimize de, şehrimize de sahip çıkacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

1.png

"Sayın Cumhurbaşkanını yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz"

Temsilcilerini seçtiklerini, şimdi ise Recep Tayyip Erdoğan'ı ikinci kez Cumhurbaşkanı yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Ramanlı, şunları söyledi:

"Temsilcimizi seçtik ama bir şey eksik kaldı. Hem de çok önemli bir şey eksik kaldı. Daha Cumhurbaşkanımızı ikinci kez seçtiremedik. İkinci kez Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Niye? Çünkü biz dostumuzun dostuyuz. Çünkü biz bize hizmet edenin destekçileriyiz. Bize tepeden bakanlara değil, bize düşmanlık edenlerin hiç değil. 14 günümüz var. Önümüzdeki 14 günde bu 40 günde gösterdiğimiz çabanın da daha fazlasını göstereceğiz. Gitmedik yer bırakmayacağız. Dokunmadık insan bırakmayacağız ve Sayın Cumhurbaşkanını yeniden seçeceğiz inşallah."

Ramanlı, konuşmasının ardından gökyüzüne güvercin salıverdi, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.