Batman Üniversitesi Rektöründen bir dizi ziyaret

Batman Üniversitesi Rektöründen bir dizi ziyaret

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Mardin Valisi Mustafa Yaman’ı ve Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’yı makamlarında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Mardin Valisi ve aynı zamanda Mardin Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili görevini yürüten Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti.

Durmuş, Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyarette Vali Yaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Durmuş’a teşekkür etti.

Durmuş, ziyarette Vali Yaman'ı Belediye Başkan Vekilliği dolayısı ile tebrik ederek, görevindeki özverili çalışmalarından dolayı üzerinde Kelime-i Tevhid’in işlendiği, Hazreti Muhammed Sallallahu Eleyhivesellem’in ismi ile Allah'ın 99 isminin bulunduğu üniversite plaketini takdim etti.

Ardından Rektör Durmuş, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Batman’ın da bağlı olduğu Şırnak Bölge Jandarma Komutanı iken, Bilecik Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı’na atanan Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya veda ziyaretinde bulundu.

Durmuş, Batman’ın da bağlı olduğu Şırnak Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’yı makamında ziyaret ederek, yeni atandığı görevinde başarılar dileyerek tebrik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler