Batman Üniversitesi yeni bir protokole daha imza attı

Batman Üniversitesi yeni bir protokole daha imza attı

Batman Üniversitesi, Hasankeyf İlçe Belediyesi ile bir iş birliği protokolü imzaladı.

Hasankeyf Uygulama Otelinin gelişimi konusunda yapılan protokolün imzaları Hasankeyf İlçe Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe tarafından atıldı.

Protokol kapsamında üniversiteye bağlı Hasankeyf Uygulama Oteli önünde bulunan park alanının üniversiteye tahsis edilmesi, Batman Üniversitesi tarafından peyzajının yapılması, bahse konu olan alanın Batman Üniversitesi ve Hasankeyf İlçe Belediyesi tarafından bakım ve onarımının yapılması kararlaştırıldı.

Protokol ile birlikte karşılıklı saygı, güven, iş birliği ve eşitlik prensibi doğrultusunda söz konusu kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesi hedeflendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Hasankeyf İlçe Belediyesiyle imzalanan bu protokolün hem şehir hem de üniversite için olumlu etkiler yaratacağını söyledi.

Çevre düzenleme çalışmalarıyla şehre yeni bir güzellik kazandırılacağını belirten Prof. Dr. Rohat Cebe, Batman Üniversitesi olarak yenilik ve gelişime katkı sağlayacak çalışmalarda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Prof. Dr. Rohat Cebe protokolün üniversiteye ve şehre hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.