Batman Valiliği: Filyasyon ekibinde görevli doktora saldırı yapıldı

Batman Valiliği: Filyasyon ekibinde görevli doktora saldırı yapıldı

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Covid-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç'ın denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, cumartesi günü saat 22.00 sıralarında Pazaryeri Mahallesi’nde bir adrese Covıd-19 denetimine giden filyasyon ekibinde görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç'ın denetim esnasında bir şahsın saldırısına uğradığı bildirildi. Açıklamada, saldırıya uğrayan doktorun burnunun kırıldığı, bu nedenle müşahede altına alındığı ifade edildi.

Saldırganın kısa sürede yakalandığı kaydedilen açıklamada, "Olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulanmış, olayı gerçekleştiren saldırgan ise güvenlik güçlerince en kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmiştir. Covid-19 pandemisi sürecinde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı için görev başında olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarına yönelik bu gibi menfur saldırıları nefretle karşılıyor, saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.