Batman Valisi Beşiri'de İncelemelerde Bulundu

Batman Valisi Beşiri'de İncelemelerde Bulundu

Batman Valisi Yılmaz Arslan, İlçe ziyaretlerinin üçüncüsünü Beşiri'ye yaptı.

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Beşiri İlçesi'nde başta Kaymakamlık olmak üzere çok sayıda kamu kurumunu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Ayşe Şeyda Çağlar, Belediye Başkanı Sait Karabulut, kamu kurum yöneticileri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Vali Arslan, Kaymakamlık makamına geçerek ilçe hakkında brifing aldı.

Vali Arslan, Kaymakamlıktaki brifing esnasında yaptığı değerlendirmede, Beşiri'nin Batman'a yakın olmasının avantaj olduğunu söyledi. Beşiri'ye yapılan yatırımların oldukça önem arz ettiğini ifade eden Vali Arslan, özelikle halka hizmet sunan yerler olan Hükümet Konağı ile Belediye için rahat ve ulaşılabilir yeni binaların yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Vali Arslan, Kaymakamlıktaki brifingin ardından yapımı tamamlanan SGK ilçe binasını ziyaret ederek, yetkililerden ve yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı.

Daha sonra Belediye Hizmet Binasına geçen Vali Arslan, burada Belediye Başkanı Sait Karabulut'u makamında ziyaret ederek, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Beşiri İlçe Emniyet Amirliği'ni de ziyaret eden Vali Arslan, burada personel polis memuru ve bekçilerden oluşan personel tarafından kapıda karşılandı. Vali Arslan, ziyaret sırasında Beşiri'de yürütülen güvenlik hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kamu Yatırımları İncelendi
Vali Arslan, yapımı devam eden 2 katlı, 2 bin metrekare alan üzerine kurulu 15 yataklı Entegre İlçe Hastanesi'ni, yapımı tamamlanan Beşiri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü binasını, aynı kampüste hizmet veren Anadolu İmam Hatip ve Kız Teknik Meslek Liselerini ve son olarak Bilal-İ Habeş Camii'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.