Batman Valisi Gercüş’te incelemelerde bulundu

Batman Valisi Gercüş’te incelemelerde bulundu

Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş ilçesinde incelemelerde bulunup, Ulaş Köyü'nü ziyaret etti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’ın Gercüş ilçesinde incelemelerde bulunarak, İlçe Belediyesini ve Ulaş köyünü ziyaret etti.

Vali Deniz’e İlçe ziyareti sırasında; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

İlçe belediye binası bahçesinde, ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı yerine görevlendirilen İlçe Kaymakamı Vekili Ünal Koç’u ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Deniz, Belediye ziyaretinin ardından İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Batman halkının en güzel hizmete layık olduğunu vurgulayan Vali Deniz,  "İlçenin en önemli sorunlarından bir tanesi içme suyu problemidir. Kısa bir sürede inşallah devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek içme suyu sorunu da giderilecek. Bize düşen halkımıza iyi hizmet etmek. Yeter ki huzurumuz ve beraberliğimiz olsun. Birlik, beraberlik ve huzurun olduğu yerde her şey daha güzel olur." diye konuştu.

Vali Deniz ve beraberindekiler, ilçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından merkeze bağlı Ulaş köyünü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya geldi.

Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Deniz, köyde yapımı tamamlanan taziye evinde incelemelerde bulunarak, Köy Muhtarı Mehmet Nuri Güneş’ten köyün sorunları hakkında bilgi aldı.  

Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak, bir ve bütün olunduğu sürece her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Vali Deniz, daha sonra Batman-Hasankeyf arasında yapımı devam eden duble yol ve beton asfalt kaplama (BSK) çalışmalarını yerinde inceledi. 

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz’e, yüklenici firma yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yapımı devam eden 10 kilometre uzunluğundaki yol BSK çalışmalarının 20 gün içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler