Batman'da 11. Etap KKYDP bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor

Batman'da 11. Etap KKYDP bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor

11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları bilgilendirme çalışmalarına Batman merkez ve 5 ilçesinde başlandı.

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında tebliğin bilgilendirme toplantısı, Batman’a bağlı 5 ilçede gerçekleştirilen tanıtım etkinlikleriyle devam ediyor.

Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Erdoğan Avcı ve Teknik Personelin çalışmasıyla yürütülen ilçedeki bilgilendirme faaliyetleri, Beşiri Halk Eğitim Merkezi'ndeki toplantıyla başladı. Buradaki toplantıya, Beşiri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Hasan Uras'ın yanı sıra tarımsal danışmanlar, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Katılımcılara, 11. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları Tebliğinin içeriği ve uygulama şartları, slaytlar eşliğinde sunum yapılarak anlatıldı. Sunumdan sonra katılımcıların sorularına cevaplar verilerek detaylandırma sağlandı. Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk'ta yapılan toplantılardan sonra Sason'da yapılan toplantıyla ilçe bilgilendirme faaliyetleri tamamlanmış oldu.

Bilgilendirme çalışmaları konusunda bir açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas şunları söyledi; “Beşiri'de olduğu gibi Gercüş, Hasankeyf ve Kozluk ilçelerinde de toplantılara büyük ve coşkulu bir katılımın olması, çiftçinin ekonomik refahını yükseltmesine yönelik gayretini görmek açısından sevindiriciydi. Bu türlü hibe projelerinin yapılmasından dolayı halkımız son derece memnun. Çiftçilerimize ve girişimcilerimize yönelik hibe çalışmaları artarak devam edecek ve halkımızın ekonomik gelir seviyesini arttırarak Batmanımıza sosyo-ekonomik yönden fayda sağlayacaktır."

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.