Batman'da 16 ev karantinaya alındı

Batman'da 16 ev karantinaya alındı

Batman'ın Kozluk, Sason ve Gercüş ilçe merkezleri, köy ve beldelerde bulunan toplam 16 evin yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle karantinaya alındığı bildirildi.

Kozluk İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Konaklı köyü Konaklı Küme Evleri No:24 ve No:35, Samanyolu köyü No:10, Koçaklar köyü Güveçli mezrası No:53, Bekirhan beldesi Gülpınar Mahallesi Emek Caddesi No:4, Bekirhan beldesi Ortaçay Mahallesi 511 Sokak No:10 İç Kapı No:2, İslambey Mahallesi İslam Caddesi Rayet Baz Apartman No:79 İç Kapı No:1, Tepecik Mahallesi 1018 Sokak No:26 İç Kapı No:2, Tepecik Mahallesi İpekyolu 2 Caddesi Menkas Apartman B Blok No:17, Arıkaya köyü No:9 ve Kavaklı Mahallesi Kavaklı Küme Evleri No:10 adresli hane karantinaya alınmıştır." denildi.

Sason İlçe Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, ilçenin Tekevler Mahallesindeki bir evin ve Dikbayır köyünde bir adreste Covid-19 nedeniyle karantina uygulamasına karar verildiği belirtildi.

Gercüş İlçe Kaymakamlığı, Hisar köyü 118. Sokak No: 11 adresli hane ile Yamanlar köyü Yamanlar Küme Evleri No: 26 adresli hanenin 14 gün süreyle karantinaya alındığını kaydetti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler