Batman'da 4 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı

Batman'da 4 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı

Batman'da yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Batman'da yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, metruk bir inşaatın bodrum katına 4 adet beyaz renkli poşet bırakıldığının tespit edildiği, polisin yaptığı aramada poşetlerin içerisinde 21 kilo 200 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüphelinin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiğinin kaydedildiği açıklamada, bir şüphelinin adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı, diğerinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öte yandan, kentte faaliyet gösteren bir oto galerinin önünde park halinde bulunan bir araçta uyuşturucu madde bulunduğunun tespit edildiğinin ifade edildiği açıklamada, otomobilin çeşitli yerlerine zulalanmış 781 gram metamfetamin ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildiği bildirildi.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.