Batman’da darbe nöbeti 22’nci gününde

Batman’da darbe nöbeti 22’nci gününde

15 Temmuz yapılan ABD destekli darbe girişiminin ardından başlayan protesto gösterileri, Batman’da 22’nci gününde de coşkuyla devam etti.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişimini protesto gösterileri tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da 22’nci gününde devam ediyor.

Meydanı ellerinde Türkiye bayrakları ile HÜDA PAR ve AK Parti flamalarının yanı sıra Tevhid bayraklarıyla dolduran binlerce vatandaş, Turgut Özal Bulvarı Valilik önünde attıkları sloganlarla darbe girişimine tepkisini yineledi.

HÜDA PAR ve kendisine yakın STK’lar ile AK Parti, Saadet Partisi, Peygamber Sevdalıları Platformu ve çok sayıda STK darbe nöbetine desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Konuşmanın olmadığı meydanda Kur’an-ı Kerim okundu. Coşkunun hiç eksik olmadığı alanda kurulan platforma çıkan Özlem Ajans sanatçıları ile farklı sanatçılar, Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri birbirinden güzel ilahilere halk hep bir ağızdan eşlik etti.

Turgut Özal Bulvarı Valilik önünde toplanan kadın-erkek, genç-yaşlı ve çocuklardan oluşan binlerce halk, açtıkları pankartlarla ve attıkları sloganlarla cuntacılara tepkilerini bir kez daha ortaya koydu.

Darbeye karşı  sabaha kadar nöbet tutan Batmanlılar, seslendirilen ilahilere hep bir ağızdan eşlik etti. (M.Fatih Akgül- İLKHA) 














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.