Batman’da hırsızlık şüphelisi 7 kişi gözaltına alındı

Batman’da hırsızlık şüphelisi 7 kişi gözaltına alındı

Batman’da uyuşturucu bulunduran bir kişi ile çeşitli hırsızlık olayına karıştığı belirtilen 6 şüpheli yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, kentte bir araçta, sağlık ocağında, motosiklet ve cep telefonu hırsızlığı yaptığı belirtilen 6 şüpheli ile uyuşturucu bulunduran bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

Açıklamada, Ziya Gökalp Mahallesi'nde park halinde bulunan aracın içerisinden araç sahibine ait bin TL para ve değerli kâğıtların çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir sağlık ocağında değişik tarihlerde meydana gelen 2 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, yaşı küçük şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Yine Petrolkent Mahallesi'nde motosikletin çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir kişinin yakalanarak gözaltına alındığı aktarılan açıklamada, yaşı küçük şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

Ayrıca kentte 2 kişiden çalınan cep telefonu hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı, tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildikleri bildirildi.

Açıklamanın sonunda ise Ziya Gökalp Mahallesi'nde durumundan şüphelenilen bir kişinin yapılan üst aramasında 4 gram gelen uyuşturucu esrar ele geçirildiği, konu ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan bir kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.