Batman’da ikinci OSB için toplandılar

Batman’da ikinci OSB için toplandılar

Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında 2’nci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yer tesisine yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Batman’da yatırımların hız kesmeden devam etmesi amacıyla çalışmalarını hızlandıran Vali Şahin, 2’nci Organize Sanayi Bölgesine yer tesis edilmesine yönelik yapılan değerlendirme toplantısına başkanlık ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Toplantıda konuşma yapan Şahin, ilde yeni bir Organize Sanayi Bölgesinin ivedi bir şekilde devreye girmesi ve en geç bir yıl içerisinde de arsa dağıtır hale gelmesi gerektiğini söyledi.

Şahin, “Aksi takdirde bu kadar dinamik bir şehrin sanayi arsası ihtiyacını karşılayamayız ve bu durumda da şehre en büyük kötülüğü yapmış oluruz. Ayrıca yapacağımız kapsamlı çalışmalarla birlikte 2’nci OSB’yi yapacağımız alan ile ilgili birinci OSB’nin yapımı sırasında yaşanan problemlerin hiçbirini yaşamayacağız.” şeklinde konuştu.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Hulusi Şahin ile birlikte İl Özel İdare Genel Sekreteri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürü, Tarım ve Orman İl Müdürü, Milli Emlak Müdürü, DSİ 103. Bölge Müdürü ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler