Batman'da Kırsal Kalkınma Yatırımları

Batman'da Kırsal Kalkınma Yatırımları

Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 13’ncü Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları ile ilgili toplantı düzenlendi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi Toplantı Salonunda 13’üncü Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya; Batman Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Batman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Hifzullah Akdaş, iş adamları, yatırımcılar, tarımsal danışmanlar ve çiftçiler katıldı.

Toplantıda, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların desteklenmesi hakkındaki 13’ncü etap tebliği hakkında bilgilendirme yapıldı.

Katılımcılara 13’ncü etap kırsal kalkınma yatırımları tebliğinin içeriği ve uygulama şartları slayt eşliğinde sunum yapılarak anlatıldı.

Toplantıda, Batman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas tarafından, hibe programının 13’ncü etap ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.  

Hibe programıyla ilgili tecrübeleri paylaşmak istediğini aktaran Kiyas, “Başvuru süresi tamamen sizin internet ortamında sizin tarafınızdan yapılmaktadır. Başvuruların bizim kurumla ve elemanlarımızla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu konuda yürütme birimimiz var. Bu konuda tamamen emrinizdeyiz. Projelerinizi ya siz hazırlarsınız ya da bilgi satın alma yoluyla bir danışman firmadan alabilirsiniz. Bizim kurumumuzun hiçbir danışman firma veya proje hazırlayan kişilerle bir ilgisi bulunmamaktadır.” dedi.

Yapılan konuşmadan sonra Kiyas tarafından katılımcıların sorularına cevap verilerek detaylı bilgiler aktarıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.