Batman’da Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunanlara hediye verildi

Batman’da Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunanlara hediye verildi

Batman’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunanlara hediye verildi.

Batman’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katkıda kurum ve kuruluşlara platform yetkilileri tarafından hediye verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman merkez, ilçe ve köylerde "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla gerçekleştirilen Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunan servis firmaları, radyolar, yerel ve ulusal basın temsilcilerine Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Sevdalıları 2016 etkinlik bülteni dergisi hediye edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ile Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörü Ercan Ekinci konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Peygamber Sevdalıları Batman Koordinatörlüğü olarak Kutlu Doğum etkinlik mevsimini geride bıraktıklarını belirten Feyzi Aydın, “Batman koordinatörlüğü olarak 22 köyde, 5 ilçede, 6 okul, bir üniversitede merkezde olmak üzere 35 etkinlik yaptık. Bu etkinliklerimize katkı sunan, yardım eden ve etkinliklerimize katılan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Özellikle Kutlu Doğum etkinliğinde ulaşımda yardımcı olan servis firmaları, Batman’daki radyolar, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin gösterdikleri katkılardan dolayı ziyaret ederek hediye verdik.” ifadelerini kullandı.

2018 Kutlu Doğum etkinliklerinin hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Ercan Ekinci, 2017 Kutlu Doğum etkinliklerinde katkıda bulunan basın ve servis firmalarının katkılarını önümüzdeki yıllarda da beklediklerini belirtti.

İLKHA

























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.