Batman’da metamfetamin maddesi nedeniyle 2 kişi tutuklandı

Batman’da metamfetamin maddesi nedeniyle 2 kişi tutuklandı

Batman’da iki araçta yapılan aramada ele geçirilen metamfetamin maddesi nedeniyle 2 kişi tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, iki araçta yapılan aramada, saklanmış halde 397 gram metamfetamin maddesi ele geçirildiği belirtildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şahıstan 2'si tutuklandı.

Açıklamada, "23 Ekim 2019 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ilimize 2 farklı araç ile uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine, bilinen araçlara yönelik yapılan operasyon neticesinde; birinci araçta yapılan aramada; 247 gram metemfetamin maddesi ele geçirilmiş ve H.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. İkinci araçta yapılan aramada ise 150 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve S.O. ile T.V.  isimli 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. İki araçta toplam 397 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve 3 şahıs gözaltına alınmıştır." denildi.

Olayda yakalanarak gözaltına alınan şahıslardan H.Ç. isimli şahsın İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği, S.O. ile T.V. isimli şahısların ise İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildikleri ve mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildikleri belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.