Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak

Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak

Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.

Milli Eğitim Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları başladı. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.

Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz tarafından açılan Toplum Yararına Programlar kapsamında Batman Merkez Milli Eğitim için başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır. Batman merkez Milli Eğitim kontenjan sayısı şöyle; güvenlik 290, temizlik ise 400'dür. Başvuru tarihleri ise 18 Eylül ile 22 Eylül arasındadır. İşe başlama tarihi ise 10 Ekim'dir. www.iskur.gov.tr veya şahsen İl Müdürlüğüne başvurarak kayıt yapılabilmektedir. Noter kurası ile adaylar belirlenecektir." denildi.

Temizlik personeli başvuru şartları

"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadınlarda 19 yaşından, erkelerde 36 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak." şeklinde sıralandı.

Güvenlik personeli başvuru şartları

"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadın ve erkeklerde 19 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak, güvenlik sertifikası ve güvenlik kartının güncel olması." olarak belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler