Batman’da silah ve mühimmat ele geçirildi

Batman’da silah ve mühimmat ele geçirildi

Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı bir köyde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Batman’ın Kozluk ilçesinde silah ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik yapılan baskınlarda çok sayıda çeşitli marka silah ve mühimmat ele geçirildi. Konuyla ilgili olarak bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Batman İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kozluk’a bağlı bir köyde S.Y. (38) isimli bir kişinin evinde çok sayıda çeşitli marka silah ve mühimmat olduğu tespit edildiği belirtilerek, “Yapılan aramada; Kaleşnikof silah ve silaha ait 7 adet şarjör, 7.62 mm çapında 238 adet fişek, BR-60 ibareleri bulunan tanbura  tabir edilen 1 adet şarjör, 1 adet  M-16 otomatik uzun namlulu tüfek, tüfeğe ait 7 adet şarjör  ve 184 adet fişek, 1 adet  keskin nişancı dürbünü, 1 adet Beratta marka tabanca, tabancaya ait 3 adet şarjör, 1 adet Saddam marka tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 59 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, ele geçirilmiştir.” denildi.

 

Açıklamanın devamında ise yakalanan S.Y. isimli şüphelinin sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı ve olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.