Batman’da uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Batman’da uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Batman’da bir mahalleye düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 19 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan 18’i mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bir mahalleye düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 19 şüphelinin gözaltına alındığı, şahıslardan 18’inin sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; İlimizde bir mahallede ikamet eden ve halk arasında Redline olarak adlandırılan, Van ilinden temin ettikleri metamfetamin uyuşturucu maddesini torbacılık yöntemi ile satan gruba yönelik başlatılan planlı çalışmalar neticesinde yapılan operasyonda 19 şüpheli şahıs uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen 19 şahıstan, bir şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, 18 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Operasyonda çok sayıda uyuşturucu maddesi ve silah ele geçirildiği belirtilen açıklamada, “Ayrıca operasyon kapsamında; 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 28 adet tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet av tüfeği fişeği, 2 adet hassas terazi, toplam bir kilo 518 gram metamfetamin, 100 gram kubar esrar ve 91 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA


Uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Uyuşturucu operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.