Batman’da uyuşturucu satıcılarına baskın

Batman’da uyuşturucu satıcılarına baskın

​Batman’da uyuşturucu satıcılarına düzenlenen baskında bir kilogram esrar ile 80 gram metanfetamin olarak adlandırılan uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına düzenlenen baskında bir kilogram esrar ile 80 gram metanfetamin olarak adlandırılan uyuşturucu maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, “İlimizde uyuşturucu kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde bir ikamete düzenlenen operasyon sonucunda daralı ağırlığı 1.000 gram esrar maddesi 80 gram metanfetamin olarak adlandırılan uyuşturucu  madde ele geçirilmiştir.” denildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan bir şahsın İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildiği ifade edildi.

Öte yandan, durdurulan bir araçta yapılan aramada 6 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizde durumundan şüphelenerek durdurulan bir araçta 6,100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir. Konu ile ilgili (1) şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir.” denildi

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.