Batman'da Yılmaz Güney Sinema Salonunda yangın

Batman'da Yılmaz Güney Sinema Salonunda yangın

Batman Belediyesine ait Yılmaz Güney Sinema Salonunda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.

Batman Belediyesine ait Yılmaz Güney Sinema Salonunda henüz neden çıktığı belirlenemeyen yangın büyük çapta maddi hasara neden oldu.

Bahçelievler Mahallesi Atatürk Parkın yanında bulunan Yılmaz Güney Sinema Salonunda yangın çıktı. Tüm binayı saran yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada büyük hasar meydana geldi.   

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Batman Belediyesine ait Yılmaz Güney Sineması’nda çatıdan dumanların yükseldiğini fark eden sinema salonundaki vatandaşlar, kendilerini dışarıya atarak, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hızla büyüyen ve tüm binayı saran yangına müdahale etti. Can kaybının olmadığı yangın nedeniyle binada büyük hasar oluştu.

Neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Olay yerine gelerek çıkan yangına ilişkin bilgi alan Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı A. Vahap Asma, yangın nedeninin henüz bilinmediğini söyledi. Asma, "Araştırmalar sonucunda yangının sebebini tespit edeceğiz. Yangın söndürüldükten sonra olayın sebebini detaylı şekilde araştıracağız. Yangının çıkış sebebi o zaman ortaya çıkacak." dedi.

Yangının yol açtığı zarar konusunda da çalışmalar yapıldıktan sonra açıklama yapabileceklerini söyleyen Asma, "Makine dairesinin ne oranda zarar gördüğüne bakacağız. Koltuklar tamamen yandı ama makine dairesi konusunda şu an net bilgilerimiz yok. Ona da baktıktan sonra zarar oranını tespit edebiliriz." ifadelerini kullandı.

İLKHA





















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum