Batman'dan depremzedelere gönderilen yardım duygulandırdı

Batman'dan depremzedelere gönderilen yardım duygulandırdı

Adıyaman'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından mağdur olan milyonlarca insan için Türkiye ve dünyanın farklı noktalarında yardımlar gelmeye devam ediyor.

Hayır kurumları aracılığıyla devam eden temel insanı yardımlar sokak sokak; köy köy gezilerek dağıtılmaya devam ediyor.

Devam eden yardımların arasında Batmanlı üç kardeş tarafından gönderilen kumbara duygulandırdı.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Cafer Ökmen, "Meryem, Beyza ve Muhammed isimli üç kardeşimiz bize kumbaralarını göndermişler kumbara üzerinde yazılan yazıda, 'Merhaba Canım kardeşlerim bu acı gününüzde yanınızda olmak isterdim. İnşallah iyisiniz size dua ediyorum inşallah hayrını görürsünüz. Sizi seviyorum.' ifadeleri yer alıyordu." dedi.

Depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Ökmen, "Burada aylarca sürecek zorlu bir mücadele var. Bu nedenle kardeşlerimizden ricamız özellikle hayırsever kardeşlerimiz kendilerini buna göre hazırlasınlar. Önemli bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. 'Muhakkak kurumsal bir kuruluşla çalışsınlar. Buraya kişisel olarak gelip dağıtımda bulunmak isteyip de erzak, giyim ve diğer malzemeleri zayi edenler oluyor. Bu kardeşlerimiz kurumsal bir kuruluşla çalışırlarsa yardımlar daha güzel bir şekilde yerine ulaşır.' " dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.