Batmanlı minik Kerem'in ameliyat masrafını Bitlisli hayırsever iş adamı üstlendi

Batmanlı minik Kerem'in ameliyat masrafını Bitlisli hayırsever iş adamı üstlendi

Doğuştan dudak ve damağındaki yarıklar nedeniyle ameliyat olması gereken 5 aylık Kerem'in ameliyat masrafını Bitlisli hayırsever bir iş adamı üstlendi.

Minik Kerem, Altun ailesinin üç çocuğundan en küçüğü. Doğuştan dudak ve damağındaki yarıklar nedeniyle yemek yiyemiyor. Minik Kerem'in sağlığına kavuşması için hem dudağından hem de damağından ameliyat olması gerekiyor. Kerem'in tedavisi için gidilmedik hastane bırakmayan baba Mehmet Şerif Altun'dan yüklü miktarda ameliyat masrafı istendi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuğunu ameliyat edemeyen baba Altun, ailesiyle birlikte Bitlis'e gelerek mevsimlik işçi olarak tarlalarda çalışmaya başladı. Kerem'in durumu sosyal medyada paylaşıldıktan sonra, ismini vermek istemeyen Bitlisli hayırsever bir iş adamı aileyle irtibata geçerek, ameliyat masraflarını karşılayacağını iletti.

Hayırsever Bitlisli iş adamı, Kerim'in tedavisi boyunca yapılacak tüm masrafları karşılayarak, aileye de bir miktar yardımda bulundu.

Minik Kerem, Batman'da bir özel hastanede yarın ameliyatta alınacak. Aile, çocuklarının tedavisini üstlenen Bitlisli hayırsever iş adamına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler