Batmanlılar: Serkan Ramanlı bizim sesimiz olacak

HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı'nın milletvekili seçilmesi konusunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Batmanlılar, Ramanlı'nın Meclis'te halkın sesi olacağına inandıklarını söyledi.

Serkan Ramanlı'nın milletvekili seçilmesine çok sevindiklerini belirten Batman halkı, Ramanlı'nın şehrin sorunlarına çözüm bulacağına, kendilerini de en güzel şekilde temsil edeceğine olan güvenlerini dile getirdi.

Şu ana kadar hiçbir vekilin Batman'a hizmet etmediğini vurgulayan vatandaşlar, Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu ile birlikte Batman'ın artık sahipsiz kalmayacağına inandıklarını kaydetti.

"İnşallah bundan sonra sesimiz Meclis'te duyulacak"

Muhammed Şirin Seyitoğlu

Serkan Ramanlı'nın milletvekili seçilmesine çok olumlu baktıklarını dile getiren Muhammed Şirin Seyitoğlu, "Serkan Ramanlı bizim sesimiz olacak. İnşallah bundan sonra sesimiz Meclis'te duyulacaktır. Serkan Ramanlı kısılan seslerin sesi olacaktır. İnşallah artık Batman'a hizmet gelecek. Şimdiye kadar diğer milletvekilleri hizmet namına Batman'a hiçbir şey yapmadı, sadece seçimlerde milleti hatırladılar. Buradan oy aldıktan sonra bir daha buraya da uğramadılar. İnşallah Serkan Ramanlı Batman'a hizmet yapacak." dedi.

"Diğer vekiller sorunlarla ilgilenmedi"

Nasreddin Kaplan

Serkan Ramanlı ile birlikte Batman'ın sorunlarının Meclis'te gür bir şekilde duyulacağını ifade eden Nasreddin Kaplan, "Serkan Ramanlı'nın Meclis'e girmesini çok olumlu buluyorum. Eskiden bizim Meclis'e gönderdiğimiz vekiller gençlerle hiç ilgilenmezken, şehrin problemleriyle ilgilenmezken Serkan Ramanlı'nın sorunlara çözüm bulup bunları Meclis'te dile getireceğine ve Batman'a iyi bir yatırım yapacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

"İnşallah Meclis'te biz gençleri mahcup etmeyecektir"

Ali Kaya

Serkan Ramanlı'nın milletvekili seçilmesine çok sevindiklerini belirten Ali Kaya ise şunları söyledi:

"Serkan Ramanlı'yı sosyal medyada tanıdık ve ona desteklerimizi sunduk. Uyuşturucuyla mücadele, eğitim alanında ve Batman'ın gelişmesine yönelik vaatler verdiği için Serkan Ramanlı'ya destek verdik. İnşallah Meclis'te biz gençleri mahcup etmeyecektir. Şu an Batman'a sahip çıkan bir vekil yok. İnşallah bundan sonra Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu Batman'ımıza sahip çıkacaktır."

"Batman ilk defa sahipsiz kalmayacak"

Muhammed Ali Yıldız

Serkan Ramanlı'ya güvendiklerini ve bu nedenle kendisini desteklediklerini dile getiren Muhammed Ali Yıldız, "Serkan Ramanlı'nın kilit bir isim olduğunu düşünüyorum. Batman'ın ilk defa sahipsiz kalmayacağını ve özellikle gençler açısından sahipsiz kalmayacağımızı düşünüyorum. Çalışacağına ve çalışmalarına, vaatlerine güveniyorum. Daha iyi çalışmalar bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Biz diğer vekillerden hiçbir şey göremedik"

Veysi Karakuş

HÜDA PAR'ı seçimi kazanmasından ötürü tebrik ettiğini söyleyen Veysi Karakuş, "Yetkililerinden duyduğumuz kadarıyla HÜDA PAR'ın amacı toplumu ıslah davasıdır. Menfaate dayalı bir dava değil. Serkan Ramanlı'nın Batman'da kazanmasına çok mutlu olduk. İnşallah HÜDA PAR'ın farkını göreceğiz. Çünkü söyledikleri şeyler gerçekleşiyor. Özellikle deprem zamanında Umut Kervanı, yan kuruluşlar aracılığıyla halkımıza ne kadar yardımcı olduklarını da gördük. Allah onlardan razı olsun. İnşallah Serkan Ramanlı Batman'a çok güzel hizmetleri olacak. Biz diğer vekillerden hiçbir şey göremedik. Diğer vekiller gelip geçti ama isimlerini dahi bilmiyoruz." dedi.

"İnşallah Batman çok güzel olacak"

İlham Çetiner

Batman için her şeyin çok daha güzel olacağına inandıklarını belirten İlham Çetiner, "Serkan Ramanlı'nın Meclis'e girmesi hakkında çok iyi düşünüyorum. Serkan Ramanlı bizim için çok iyidir. İnşallah Batman için de çok güzel olacak. Bundan sonra Batman çok güzel olacak. Şimdiye kadar böyle bir milletvekili de Batman'dan çıkmamış. İnşallah hem Batman hem de halkımız için çok iyi olacak. Çok sevindik. İnşallah HÜDA PAR'la Türkiye siyaseti değişecek." şeklinde konuştu.

"Milletvekili olmasına hepimiz çok sevindik"

Ömer Dayan

Milletvekili seçilen Serkan Ramanlı hakkında duygularını ifade eden Ömer Dayan da şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki Serkan Ramanlı çok iyi işler yapacak. Hem bizim için hem de Batman için Serkan Ramanlı iyi olacak. Onunla birlikte Batman'ımız tam bir Batman olacak. Milletvekili olmasına hepimiz çok sevindik." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler