BATSO, Zahire ve Hububatçıların Sorunlarını Dinledi

BATSO, Zahire ve Hububatçıların Sorunlarını Dinledi

BATSO, Zahireciler ve Hububatçılar Derneği Başkanlığı'nı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

BATMAN - BATSO bu kez Zahireciler ve Hububatçılar Derneği'ni ziyaret etti. Saat: 11.00'da gerçekleşen ziyarete BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Bu ziyaretleri ile hem moral verdiklerini hem de var olan sorunları belirleyip çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu; "Kurum olarak sizleri çok önemsiyoruz. Bu ziyaretler sayesinde var olan sorunları belirlemek ve çare bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

 

Girişimcilik Eğitimi Verilecek
Ziyaret sırasında 20 kişiye girişimcilik eğitimi verileceğini de açıklayan Başkan Nasıroğlu; "20 Kişi 60 saatlik bir programa tabi tutulacak ve sonunda belge verilecek. daha sonra da işyeri açmak isteyenler için KOSGEB 30 bin TL hibe edecek. 70 bin TL sıfır faiz ile yardım edecek. Bundan yararlanmak isteyenler için Cuma günü son başvuru tarihidir" dedi.

 

Asfalt Plentinden Rahatsızız
Zahireciler ve Hububatçılar Onursal Başkanı Vahit Altunç, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek; "Burada 100'e yakın işyeri bulunuyor. Diğer kurumların da bizi ziyaret etmelerini istiyoruz. Hububat ve Zahireciler Pazarının Belediyenin asfalt plentinin yanında bulunmasından dolayı rahatsızlık duyuyoruz. Çünkü burası gıda yeri. Asfalt yerinin şehir dışında olması lazım. Bazı esnaflar bu yüzden işyerlerini açamıyorlar." ifadelerini kullanarak yaşadıkları sorunları da dile getirdi.

 

Nasıroğlu, daha sonra tek tek esnafı dolaşarak hal ve hatır sordu. Esnaf ise var olan sorunlarını BATSO Başkanına iletti. Başkan Nasıroğlu; "Sorunları yanımıza not aldık. Elimizden geleni yapacağız. Bizim işimiz hizmet etmek. En kısa zamanda sorunlara çare bulmaya çalışacağız" dedi.

 

Son olarak BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, Zahireciler ve Hububatçılar Derneği Başkanı Sadık Çınar'a plaket verdi. (Halid Coşkun - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.