Bayram öncesi yardımlar ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etti

Bayram öncesi yardımlar ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etti

Kilis’e yerleşen Suriyeli ailelere Ramazan Bayramı öncesi gıda ve giyim başta olmak üzere çeşitli yardımlar dağıtıldı.

Kilis'te Ramazan öncesi Suriyelilere, çeşitli yardımlarda bulunan Dünya İslam Sağlık Birliği ve Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği, yardımlarını bayram öncesinde de sürdürdü. Ramazan Bayramı öncesi yapılan yardımlar Suriyelileri sevindirdi.

Suriyelilere yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Dünya İslam Sağlık Birliği Suriye Koordinatörü, Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği Başkanı Yahya Öztürk, Ramazan Bayramı öncesi yüzlerce Suriyeliye yardımda bulunduklarını söyledi.

Öztürk, “Ramazan ayı boyunca değerli gönüldaşlarımızın katkılarıyla, 140 Adet market için alışveriş çeki ve kartı, 250 aileye gıda yardımı, Ramazan ayı içerisinde 12 ayrı yetim iftarı düzenledik. İhtiyaç sahibi Suriyelilere, yatak, yorgan, çamaşır makinesi yardımında bulunduk. Engelli olanlara tekerlekli sandalye temin ederek dağıttık. Suriyeli yetim çocukları bayram öncesi giydirerek onları sevindirdik. Tıbbi danışmanlık hizmeti gibi çalışmalar yapmış ve bu çalışmalarımız devam etmektedir. Rabbimize hamd olsun ki Ramazan boyunca değişik bölgelerde bulunan yetim evlerimizde kalan yetimlere bizzat ulaşmak suretiyle fitre zekât, yetim giyindirme ve gıda maddeleri yardımında bulunduk. Bu münasebetle bize desteğini esirgemeyen bütün hayırsever kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler