Bayramlar ümmetin vahdetine vesile olsun

Bayramlar ümmetin vahdetine vesile olsun

Peygamber Sevdalıları Kızıltepe Koordinatörü vekili Mahmut Akın, bayramların ümmetin vahdetine, küfre karşı Müslümanların birleşmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Mardin'de Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla program düzenledi.

İkindi namazının ardından başlayan bayramlaşma programına HÜDA PAR Mardin İl Başkanı Burhan Aydın,  Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan ve Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şube Başkanı İbrahim Bahadur, dernek üye ve gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmanın ardından açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Kızıltepe Koordinatörü vekili Mahmut Akın, şunları söyledi:

“Bayramlaşma programımıza HÜDA PAR yetkilileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programı çok güzel geçti. Her ne kadar İslam âlemi bugün üzüntü, sıkıntı ve zorluk içerisinde olsa dahi bayramlar sevinç günleri olduğu için biz de bayramı sevinçli bir şekilde kutluyoruz.  İnşallah bu tür bayramlar birlik ve beraberliğimize vesile olur. Ümmetin vahdetine vesile olur ve küfre karşı bizi yekvücut haline getirir. İslam âlemi bugün ne kadar dağınık olsa dahi inşallah bu tür bayramlar, bizi birleştirir kuvvetimizi bir araya getirir. Bu duygularla tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor içtenlikle kutluyorum.”

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.