BDP'li Tatvan Belediyesine Tepki

BDP'li Tatvan Belediyesine Tepki

Bitlis'in Tatvan ilçesinde BDP'li İlçe Belediyesi'nin sadece kendilerine oy veren mahallelere hizmet götürdüğü iddia edildi.

BİTLİS – BDP’li Tatvan İlçe Belediyesi’ne tepki gösteren halk, belediyenin sadece kendilerine oy veren mahallelere hizmet götürdüğünü ileri sürdü.

Belediyenin taraflı bir politika yürüttüğünü ifade eden Tatvanlı Nihat Çetin, BDP’li belediyesinin çok taraflı ve partizan davrandığını söyledi.

Pınarbaşı Mahallesi’nde ikamet ettiğini söyleyen Çetin, “Pınarbaşı Mahallesi ve bazı mahallelerden BDP'ye oy çıkmadığı için buralara hiçbir hizmet yapmış değiller. Yollar çamurdan geçilmiyor. Kaldırımlar berbat bir durumdadır. Oysa BDP'nin oy potansiyelinin çok olduğu mahallelere bakarsanız en ücra patika yollar bile parke taşlarıyla döşenmiş durumdadır. Belediye yönetiminin hiçbir çalışması olmadığı gibi belediyecilik anlayışıyla hiçbir alakası yok.” İfadelerini kullandı.

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise belediyenin kendilerine aylardır maaş vermediğini ileri sürerek, “Belediye, kendi yandaşlarına maaşlarını günü geldiği gibi veriyor. Fakat kendi fikirlerinde olmayan vatandaşların maaşlarını vermiyor. Kadrosuz olanlara 10 aydan fazla maaş vermemiş, kadrolu olanlara ise 8 aydır maaş vermemiş.” dedi. (Menderes Beysülen-İLKHA)





 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.