Bedensel engelli öğrencinin karnesi evinde verildi foto

Bedensel engelli öğrencinin karnesi evinde verildi foto

Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Hizmeti Programından faydalanan 16 yaşındaki bedensel engelli Gökmen Babrak, karnesini evinde aldı.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu bedensel engelli kalan Gökmen Babrak, Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Hizmeti Programına başvuruda bulundu.

Başvurusu olumlu sonuçlanan bedensel engelli öğrenciye Milli Eğitim Müdürlüğünden öğretmen temin edildi.

Dicle İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni tarafından eğitim ve öğretime tabii tutulan bedensel engelli öğrenci 2015–2016 Eğitim Öğretim Döneminin sona ermesi ile beraber karnesini öğretmenin elinden aldı.

Evde eğitim gördüğünden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Gökmen Babrak, bu eğitimi vermede emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Bedensel engelli öğrencisine evde karne veren öğretmen Mehmet Emin Öter ise eğitimin sadece okulda yapılmadığını ve her yerde eğitimlerinin verilebileceğini söyledi.

Öğrencisinin bir kaza sonucu engelli kaldığını söyleyen Öter, öğrencisinin 7 yıldır Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Hizmeti Programından faydalandığını söyledi. Öğrencisinin çok başarılı bir şekilde eğitimimi tamamladığını ifade eden Öter, okula gelemeyecek durumda olan bütün öğrencilerin bu programdan faydalanmaları çağrısında bulundu.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.