Belçika'da Umre Ödüllü Siyer Sınavı yapıldı

Belçika'da Umre Ödüllü Siyer Sınavı yapıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu Avrupa Koordinatörlüğü tarafından, Belçika El Gazali Eğitim Kültür Derneği’nde Siyer Sınavı düzenledi.

Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlüğü tarafından duyurulan ve Avrupa Kutlu Doğum Programları kapsamında gönüllü dernek ve camiler aracılığıyla düzenlenen Umre ödüllü Avrupa geneli Siyer Sınavı tüm Avrupa'da aynı anda düzenlendi. Sınavın yapıldığı yerlerden biri de Belçika Antwerpen El Gazali Eğitim Kültür Derneği oldu.

Antwerpen El Gazali Eğitim Kültür Derneğinde erkek ve kadınların katılımıyla gerçekleşen sınavda, katılımcılara 'Suffa Meclisleri Siyer Dersleri' kitabından 50 soru soruldu. Sınav sonucunda Zehra Kızar(16) 1’inci olurken, H. Cemal Ekinci (15) 2’inci ve M. Hüseyin Temizkan da (40) 3’üncü oldu.

Bu yılki sınav geçen senenin aksine tek etaptan oluşuyor. Sınav sonucunda her ülkenin 1’incisi Umre ziyareti ile ödüllendirilirken, 2’nciye tablet bilgisayar ve 3’üncüye de Risale-i Nur Külliyatı hediye edilecek.  (Abdurrahman Ekinci- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.