Belediyenin kadın çalışanları sokaklarda temizlik çalışması yaptı

Belediyenin kadın çalışanları sokaklarda temizlik çalışması yaptı

Bağlar Belediyesi’nin kadın çalışanları, ”Kadınlarımızla el ele”, “Temiz çevre sağlıklı yaşam getirir” sloganlarıyla sokaklarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar Belediyesi’nin yürüttüğü temizlik kampanyaları kapsamında belediyenin kadın çalışanları sahaya inerek “Eski Bağlar” olarak bilinen cadde ve sokakları temizledi.

Kaynartepe Mahallesi 258’inci sokakta gerçekleşen çalışmaya belediyenin farklı birimlerinde görev yapan kadın çalışanlar, süpürgeyle çöpleri toplayarak çevredeki kadınlarda temizlik bilinci oluşturmaya çalıştı. Vatandaşların büyük ilgisini çeken temizlik çalışmasına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğu’nun eşi Dürdane Beyoğlu katılarak kadınlara öncülük etti.

Öncülüğünü yaptığı temizlik çalışmasıyla tüm vatandaşlara ve kadınlara bazı mesajlar vermek istediklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, temiz bir Bağlar imajı oluşturmak istediklerini söyledi.

Beyoğlu, "Kadınların içinde yer aldığı çalışmalar başarıya ulaşır. Kadınlar azimlidir, çalışkandır ve temizlik konusunda son derece hassastır. Bundan dolayı kampanyayı kadın arkadaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Bağlar’ımızda çok ciddi bir temizlik sorunu var. Bu konuda bir hassasiyet oluşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımız cadde ve sokakları kendi evleri gibi düşünmelidir. İşte o zaman bu sorunu hep beraber aşarız ve Diyarbakır’ın özüne, aslına, kültürüne layık bir kent haline geliriz.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler