Bem Bir Şen Tokat Şube Başkanı Susa'yı ziyaret etti

Bem Bir Şen Tokat Şube Başkanı Susa'yı ziyaret etti

Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir Sen) Tokat Şube Başkanı Ekrem Özer, yönetim kurulu üyeleri ve Bem Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Gökdemir Susa'yı ziyaret ettiler.

DİYARBAKIR - Memur Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir Sen) Tokat Şube Başkanı Ekrem Özer, yönetim kurulu üyeleri ve Bem Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Gökdemir Susa'yı ziyaret ettiler.


Konuyla ilgili olarak konuşan Ekrem Özer, "Susa'ya ziyarete Tokat'tan geldik. Güneydoğu'da son zamanlarda başlatılan açılımda bizim de bu çorbada tuzumuz olsun diye başta Diyarbakır, Batman, Siirt, Hakkari, Şırnak ve Mardin illerini gezeceğiz" dedi.


Susa'da şehit edilen kardeşlerini ziyarete geldiklerini belirten Özer, "21 yıl önce yapılan bu katliamı kınıyoruz. Katliam ibadethanede yapıldığı için, bu, Allah'a karşı yapılan bir savaştır. Filistin'de el Halil Camisi'nde yapılan katliam nasıl canice yapılmışsa, buradaki katliam da canide yapılmıştır. Bu cami değil de kilise bile olsa aynı şekilde canicedir. Filistin'de yapılan katliamdan hiçbir farkı yoktur, çünkü zihniyet ayın zihniyettir. Bu savaş, Müslümanlara karşı yapılan bir savaştır. Bunu nefretle kınıyoruz. Şehit kardeşlerimizin şehadetlerinin ufkumuzu açmasını ve Müslümanların geleceği açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.


21 yıl önce yaşanan katliamda çok büyük bir vahşet yapıldığını belirten, Bem Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Gökdemir ise, "Manzaradan çok etkilendik. Şehit kardeşlerimizle beraber olmak, duygu ve düşünceleri onlarla yaşamak için buradayız. Tokat'tan gelen kardeşlerimiz bu acıyı yüreklerinde hissettikleri için buradadırlar. Hiçbir zaman bu şehitleri ve onlara olan sadakatimizi unutmadık. Bu saldırıyı gerçekleştiren PKK zihniyeti, Kürt halkının temsilciliğini yaptığını iddia ediyor. Keşke PKK'nin yaptığı binlerce katliamı halk görmüş olsaydı" dedi.(Yusuf Batı - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.