​Beyhan Belediyesinden yol çalışmasında tahrip edilen mezarlıklara ilişkin açıklama

​Beyhan Belediyesinden yol çalışmasında tahrip edilen mezarlıklara ilişkin açıklama

Palu'nun Beyhan Belde Belediyesi Başkanı Hüseyin Ataş, haber sitelerinde ve sosyal medyada bütün mezarların tahrip edildiği iddiasını yalanladı, çalışmalar sırasında bu tür aksaklıkların yaşanabileceğine dikkat çekti.

Beyhan Belediye Başkanı Hüseyin Ataş, belediye araçların yol yapımı esnasında mezarları tahrip ettiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Hayatta olan vatandaşlara ve hayatını kaybeden insanlara saygıdan taviz vermediklerini söyleyen Ataş, mezarlara da çok büyük değer verdiklerini kaydetti.

Ataş, "Geçmişimize, ölülerimize büyük saygımız vardır. Beldemizde son günlerde önemli hizmetler yapmaktayız. Bu çerçevede yol çalışmalarımız, istinat duvarı gibi birtakım hizmet yapımı sürdürülmektedir. Bu çalışmalar kapsamında mezarlık düzenlemesi de yapmaktayız. Çalışmalar sırasında küçük aksaklıklar yaşanabilir. Ancak bunlar telafi edilebilir. Haber sitelerinde ve sosyal medyada bahsedildiği gibi bütün mezarların tahrip edildiği iddiası gerçek dışıdır. Bu iddiayı kabul etmiyoruz. Hizmetlerimizin bu tür söylentilerle karalanmasına kimsenin hakkı yoktur. Bizim tek gayemiz beldemize ve insanlarımıza in güzel hizmeti sunmaktır. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ortaya çıkacak güzel eseri hep birlikte takdir edeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler