Beyrut'taki patlama siyonist işgalciyi sevindirdi: "Bu patlamayı düzenleyenlere teşekkür"

Beyrut'taki patlama siyonist işgalciyi sevindirdi: "Bu patlamayı düzenleyenlere teşekkür"

​Siyonist işgalci sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, Lübnan'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan patlamadan duyduğu memnuniyeti saklamadı.

Kendisinin patlayıcılar konusunda bilgisi olduğunu ve daha önce tanık olduğu en büyük patlamanın 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı olduğunu belirten siyonist işgalci Feiglin, twitter hesabında şunları kaydetti:

Beyrut Limanı'nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı. Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik.

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu söylemekten çekinmeyen siyonist işgalci, "sevgililer günü onuruna bu patlamayı düzenleyenlere" teşekkür etti.

Feiglin, 2013-2015 yıllarında Meclis'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likut Partisi'ni temsil etmişti. Feiglin'in partisi Zehut son seçimde ise barajı geçemedi.

Beyrut Limanı'nda patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış, ardından tüm Beyrut'u sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.