Bingöl-Erzurum Yolunda Mahsur Kaldılar Video

Bingöl-Erzurum Yolunda Mahsur Kaldılar Video

Etkili olan kar yağışı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde hayatı durma noktasına getirirken, Bingöl-Erzurum yolu kapandı, mahsur kalan araçlarda bulunan yolcular Karlıova'ya getirildi.

BİNGÖL - Kar fırtınası nedeni ile Bingöl-Erzurum kara yolu dünden beri ulaşıma açılamadı ve Bingöl firmalarına ait iki yolcu otobüsü yolcuları ile beraber dünden beri Karlıova'da mahsur kalmış durumdalar. Mahsur kalan yolcular Karlıova kaymakamlığı tarafından Karlıova Devlet Hastanesinde misafir ediliyorlar.

 

Hastane yönetimi, mahsur kalanların durumlarının iyi olduğunu, kendilerine sıcak yemek ve barınak imkânı sağlandığını ayrıca fırtına bitip yollar ulaşıma açılana kadar hastanede misafir etmeye devam edeceklerini bildirdiler.

 

Öte yandan Karlıova'da hayat tamamen durmuş durumda, dün ilçe merkezinde kar fırtınası nedeni ile esnaflardan bazıları işyerlerini açmazken açanların da bir kısmı siftah yapmadan akşam kapattılar.

 

Ayrıca ilçe merkezi ve bazı köylere elektrik verilemedi. Suların da kesik olduğu ilçe merkezi hayalet kasaba görünümünde. (Yavuz Acar - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.