Bingöl Karlıova'da rögara düşen çocuk boğulma tehlikesi geçirdi foto

Bingöl Karlıova'da rögara düşen çocuk boğulma tehlikesi geçirdi foto

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde rögar kapağının kırılması sonucu kanalın içine düşen çocuk boğulma tehlikesi geçirdi.

Karlıova ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde evine gittiği sırada, kırık olan rögar kapağını fark etmeyip üzerine basan 11 yaşındaki Muhammet Karabulak, kanalın içine düştü. Boğulma tehlikesi geçiren Karabulak, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Karlıova ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde evine gittiği sırada, daha önce kırık olan rögar kapağına basan 11 yaşındaki Muhammet Karabulak, kanalın içine düştü. Karabulak’ın bağırması sonucu komşular imdadına yetişerek çocuğu içi su dolu kanaldan kurtardı. Mahallerinin ambulansa haber vermesi üzerine küçük çocuk hastaneye kaldırıldı.

Telekom'a ait rögar kapağının bir yıldır kırık olduğu ve bu yüzden yağmur suyunun sızıntı sonucu kanalın içine dolduğunu söyleyen baba Metin Karabulak, “Çocuğum eve geleceği sırada burada bulunan kırık rögarın kapağına basması sonucu, kapakla birlikte kuyunun içine düştü. Boğulma tehlikesi geçiren çocuğumun bağırmasıyla komşular imdadına yetişti. Vücudunda birçok yerinde yara alan oğlum hastaneye kaldırdık. Çocuğumun psikolojisi bozulmuş ve dışarıya çıkmaktan bile korkuyor.” dedi.

Karabulak ailesinin hastaneden rapor alarak sorumlulardan davacı olduğu belirtildi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.