Bingöl Karlıova'da şehit kabirleri ziyaret edildi

Bingöl Karlıova'da şehit kabirleri ziyaret edildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK tarafından katledilen Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın, bayram dolayısıyla kabirleri başında anıldı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 20 ile 22 Ekim 2014 tarihinde PKK tarafından katledilen Cengiz Tiryaki ve Fethi Yalçın, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabirleri başında anıldı.

Bayram namazı sonrası ilçe merkezinde bulunan Kar-Der Başkanı Murat Akansu ve dernek üyesi Adem Bingöl'ün kabri, taziye ve hasta ziyaretlerinin ardından sevenleri tarafından ziyaret edildi.

Daha sonra Kale Mahallesi'nde bulunan Yalçın ve Serpmekaya köyünde bulunan Tiryaki'nin kabri ziyaret edilerek, Yasin suresi okundu.

Burada açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl, "Ramazan Bayramı dolayısıyla 2014 yılında şehit edilen kardeşlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Biz şehitlerimizi unutmadık ve unutmayacağız. Şehitlerimiz bizim gururumuzdur, hayat kaynağımızdır. İslam davası uğruna şehit olmak için yaşantıda belirtilerin olması lazım. Ancak o tür insanlar şahadet mertebesine ulaşır. Bizler de bu aziz şehitlerin kardeşleri olduğumuz için çok şanslıyız ve onlarla gurur duyuyoruz. Rabbim tekrardan şahadetlerini kabul etsin." dedi.

Kabir ziyaretlerinden sonra Yalçın'ın evine gidilerek, ailesinin bayramı tebrik edildi.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler