Bingöl Karlıova'da yoğun tipi can aldı

Bingöl Karlıova'da yoğun tipi can aldı

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı bir köyde hayvanlarını kontrol etmek için ahıra giden bir kişi, yoğun tipi nedeniyle mahsur kaldığı yerde hayatını kaybetti.

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı Kargapazar köyünde 60 yaşındaki Ömer Aydın, yoğun tipi nedeniyle mahsur kaldığı yerde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Karlıova'ya 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kargapazar köyünde ikamet eden Ömer Aydın, bu sabah saatlerinde evine yaklaşık 400 metre uzaklıkta bulunan ahırına hayvanlarını kontrol etmek için evden çıktı. Aradan geçen zamana rağmen Aydın'ın geri dönmemesi, yakınlarını telaşlandırdı. Bunun üzerine köy sakinleriyle birlikte Aydın'ı arama çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık 2 saat süren zorlu arama çalışmalarının ardından Aydın'ın cansız bedeni ahıra yakın bir yerde karda mahsur kalmış şekilde bulundu.

Olayın sağlık ekiplerine haber verildiği ancak yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolunu kapandığı bu nedenle ambulansın köye gidemediği öğrenildi.

Durumun İl Özel İdaresi yetkililerine bildirilmesi üzerine kapanan köy yolunu açma çalışmaların da başlatıldığı belirtildi.

Aydın'ın, yoğun tipi nedeniyle nefes alamayacak hale geldiği ve bu nedenle boğularak hayatını kaybettiği tahmin edilirken kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.