Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğüne Rahmi Güney atandı

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğüne Rahmi Güney atandı

Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü iken, Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle Bingöl'e atanan Rahmi Güney, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Kadri Engin'den devraldı.

Görev tesliminin ardından, yeni İl Milli Eğitim Müdürü Güney'e yönelik kısa bir konuşma yapan Engin, "Bingöllümüz insanıyla doğasıyla kadim bir şehrimizdir. Bu güzel memlekette görev yapmanın vermiş olduğu mutlulukla sizlere görevi devrediyoruz. Bundan sonra da elbirliğiyle şehrimizi eğitim alanında daha iyi bir noktaya getireceğinize inanıyorum. Sizlere başarılı görevler diliyorum." dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ise, "Sizler burada özveri ile önemli çalışmalar yaptınız, bizler de Bingöllümüzü eğitim-öğretim konusunda güzel yerlere getirmeyi umut ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Rabbim Bingöl'ümüze hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin"

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Güney,  göreve başlaması nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"05.08.2019 tarihi itibarıyla Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. kültürü, coğrafyası ve bereketli toprakları ile doğunun kadim şehirlerinden biri olan Bingöl'e hizmet edecek olmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyor; bizleri bu vazifeye layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Bizlerden önce bu kente ve bu kentin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bakanlığımızın çeşitli kademelerinde yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi, beceri, deneyim ve tecrübenin ışığında, ilimizin eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için Bingöl'ün eğitim camiasının tüm paydaşları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı öncelikle ifade etmek istiyorum.

Çalışma arkadaşlarımızla; müdür yardımcılarımızla, ilçe milli eğitim müdürlerimizle, şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle ve en önemlisi öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımıza en güzel eğitim ortamlarını hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin önüne koyduğu vizyon projeleri istikametinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini hayata geçirecek yarının büyüklerini bugünden akademik, sosyal, manevi ve ahlaki gelişim alanlarında dört başı mamur bir biçimde yetiştireceğiz. Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilimizde eğitimin niteliği ve içeriğini yüceltecek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin, üniversitelerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, eğitim camiasının değerli mensuplarının bizlere gereken desteği sağlayacağına ve taşın altına elini koyacağına yürekten inanıyorum. Bugünden itibaren Bingöl'de eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açıktır. Bu güzel şehre atanmış olmamın, şahsım, il, ilçe ve okul yöneticileri, öğretmen, veli ve başımızın tacı evlatlarımız için, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcımız olsun; Rabbim Bingöl'ümüze hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum