Bingöl-Sancak yolu ile ilgili çabalarımız sonuç verdi

Bingöl-Sancak yolu ile ilgili çabalarımız sonuç verdi

​HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, Bingöl-Sancak arasında yapılması planlanan yol ile ilgili çabalarının sonuç verdiğini belirtti.

Bingöl-Sancak Karayolu'ndaki çalışmalar hakkında açıklama yapan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş, söz konusu yolun "duble yol" olması için çabaladıklarını belirtti.

"Gelinen aşamada yolun düzeltiliyor olmasını olumlu bir gelişme olarak yorumluyoruz." diyen Açıkbaş, “Daha önce yaptığımız ziyaretler ve açıklamalarımız neticesinde genişletme kararı alınan Sancak yolunu tekrar yerinde inceledik. Daha önce Bingöl-Sancak arasındaki 33 kilometrelik yolun yaklaşık olarak 260 milyon civarında bir tutarla ihale edildiğini öğrenmiştik. Daha sonra böyle bir projenin duble yol olarak yapılacağını beklerken, ihalede yolun duble olmadığını, genişliği 10 metre olan bir yol şeklinde olacağını öğrendik. Bunun üzerine konuyla ilgili partimizin il başkanlığı düzeyinde açıklamalar yapmış, duruma tepki göstermiştik. Şu an gelinen aşamada yolun genişletiliyor olduğunu görmek elbette ki bizi sevindirdi. Yıllardır bölge halkının umutla beklediği yolun standartlarına uygun yapılması halkın refahı açısından oldukça önemli.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.