​Bingöl Valisi Kadir Ekinci’den Akdurmuş ve Düzyayla köylerine ziyaret

​Bingöl Valisi Kadir Ekinci’den Akdurmuş ve Düzyayla köylerine ziyaret

​Bingöl Valisi Kadir Ekinci, köy ziyaretleri kapsamında Merkez Akdurmuş ve Düzyayla köylerini ziyaret etti.

Köy ziyareti programına Düzyayla Köyü ile başlayan Vali Ekinci, Köy Muhtarı Mahmut Alas ve köy sakinleri tarafından karşılandı. 

Ziyaret programı kapsamında Vali Ekinci Düzyayla Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Toplantıda köy muhtarı ve köy sakinleri tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini ifade ettiler.

Burada konuşan Vali Ekinci, “En yakından en uzağa tüm köylerimizi ziyaret ediyoruz. Köylülerimiz ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz, sıkıntılarını ve taleplerini yüz yüze diyalog ile dinliyoruz. Amacımız il merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en iyi duruma getirmektir.” dedi.

Vali Ekinci daha sonra, 2019 yılı içinde tamamlanan Düzyayla köyü Çem mevkiinde 1. kat asfalt yapım işi ile Yamaç Grup Köyyolu’na ait 5 km’lik BSK yapım çalışmalarını yerinde inceledi,  İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Enes Üçgül’den köy ile ilgili tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köy ziyaretleri kapsamında ikinci olarak Akdurmuş Köyü ziyaret eden Vali Ekinci ve beraberindeki heyeti Köy Muhtarı Mahmut Bahadır ve köy sakinleri karşıladı.

Akdurmuş köylüleri ile bir araya gelen Vali Ekinci, muhtar ve köy sakinlerinden sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Köylülerle buluşma sonrasında Vali Ekinci, Akkdurmuş Köyü Gayt Mezra Yolu onarım ve stabilize çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekinci’nin köy ziyaretleri ve yapılan işleri inceleme ve denetleme programına, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Enes Üçgül ve İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.