Bingöl'de "Koca" intihar senaryosu

Bingöl'de "Koca" intihar senaryosu

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde, ailesine gönderdiği cep telefonu mesajlarında Murat Nehri'ne atlayıp intihar edeceğini belirten ve nehrin kenarına gömleğini bırakan gencin intihar senaryosu düzenlediği ortaya çıktı.

BİNGÖL - Bingöl'ün Genç ilçesinde dün öğlen saatlerinde ailesine ''Şu an Murat suyu bana bakıyor ben de Murat suyuna bakıyorum ve birazdan suların içinde kaybolup gideceğim'' diye mesaj atan 25 yaşındaki Hasan Koca, daha sonra Murat Nehri kenarına gömleğini ve kız arkadaşıyla birlikte çekilmiş üç adet fotoğrafını bırakıp ortadan kaybolmuştu.

 

Ailenin telaşla durumu polise bildirmesi üzerine, Murat Nehri kenarında arama çalışmaları başlatıldı.

 

Yapılan aramalarda gence ait olduğu belirtilen bir gömlek ve 3 adet fotoğrafın bulunması, gencin intihar ettiği kanısını doğurmuş ve ailenin sinir krizleri geçirmesine neden olmuştu.

 

Arama kurtarma ekiplerinin de desteği ile dalgıçlar Murat Nehri'nde yaklaşık on saatlik bir arama çalışması yapmıştı.

 

Murat Nehri kenarında gencin bulunması için çalışmalar sürerken, Genç Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir yandan Koca'nın cep telefonundan sinyal almaya çalışırken, bir yandan ise fotoğrafta yer aldığı belirtilen gencin kız arkadaşına ulaşmaya çalıştı.

 

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda gencin kız arkadaşına ulaştığını öğrenen polis, kısa sürede Koca'yı saklandığı yerde sağ olarak buldu.

 

Genç Şehit Cihan Bayık Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Hasan Koca'nın, burada ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildiği öğrenildi.

 

Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olduğu öğrenilen Hasan Koca'nın, geçtiğimiz hafta askerden döndüğü ve ailesinin kız arkadaşını kendisine istemesi için böylesi bir senaryoyu uydurduğu iddia edildi. (Ahmet Cana - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.