Bingöl’ün Karlıova ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı video

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı video

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Müjgan Bayram’ın girişimleri sonucu maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımı gönderildi.

Karlıova İmam Hatip Lisesinde görevli öğretmen Müjgan Bayram, öğrencilerinden maddi durumu iyi olamayanları tespit ederek, İstanbul’da bir firmada çalışan arkadaşının aracılığıyla giyim yardımı talebinde bulundu.

Firmanın da olumlu gördüğü yardımda öğrencilerin adı alınarak kendilerine birer hediye paketi hazırlandı. Yardımlar Karlıova Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına gönderildi.

Karlıova İmam Hatip Lisesinde Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin’in katılımıyla 60 öğrenciye paketlenmiş halde kazak, gömlek ve pantolon hediye edildi.

Konu hakkında açıklama yapan öğretmen Müjgan Bayram, “Bazı öğrencilerimin maddi durumlarının iyi olmadığını gördüm, İstanbul’da bir firmada çalışan arkadaşımla irtibata girerek durumu izah ettim. Çağrıma olumlu cevap veren firma öğrencilerin isimlerini ve neye ihtiyaç duyulduğu listeyi istediler. Ben de 60 öğrencinin isimlerini ve ihtiyaç listelerini gönderdim. Şu an öğrencilerimin hediyeleri bize ulaştığı için çok mutluyum. Sesimize ses veren firmamıza da teşekkür ederim” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.