Bir Kızımı Kaybettim, Diğerlerini Kaybetmek İstemiyorum (Video)

Bir Kızımı Kaybettim, Diğerlerini Kaybetmek İstemiyorum (Video)

Batman'ın Beşiri ilçesinde bir kızını ilik kanserinden kaybeden 11 kişilik Arı ailesine, Hizmet-Der, Beşiri halkı ve Beşiri Özürlüler Derneğinin desteğiyle kucak açtı. Bir kızını hastalıktan kaybettiğini ifade eden baba, "aynı hastalığa yakalanan diğer ik

BATMAN - Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak Köyü'nde bulunan 11 kişilik Arı ailesinde 2 ilik kanseri hasta, 1 Obezit hastalığından yatalak bir de özürlü bulunuyor ve ailenin hiçbir geçim kaynağı yok. Beşiri'de faaliyet yürüten Hizmet-Der, Özürlüler Derneği ve duyarlı vatandaşların desteğiyle aileye sahip çıktı.

 

Hizmet-Der, hayırseverlerden topladığı yardım kolisini, 600 liralık maddi yardımı ve Özürlüler Derneğinin bağışladığı tekerlekli sandalyeyi Arı ailesine teslim etti.

 

Hizmet-Der Başkanı Nasır Efrens, "Bu ailenin yardımına koşmak her Müslüman için farzdır. Bu güne kadar ve bu günden sonra bu ve buna benzer ailelere yardım edeceğiz" dedi.

 

Arı ailesi adına konuşan Ahmet Arı, "Annem yatalak, babamı ise yaklaşık 15 yıldır kaybettik. Ağabeyim özürlü ve bir çocuğumu ilik kanserinden dolayı kaybettim. 2 çocuğum ise ilik kanseri, bu kadar sorun içerisinde nasıl bir hayat sürebiliriz. Bu yüzden duyarlı vatandaşlardan yardım bekliyorum. Bir kızımı kaybettim, diğer iki çocuğumu kaybetmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Son olarak Özürlüler Derneği Başkanı Ahmet Tadik, "Doğankavak'ta bulunan bu mağdur ailemize bundan sonra dernek olarak imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalışacağız.

 

Şuan da acil olması gereken tekerlekli sandalyeyi verdik ve bu ailemize sahip çıkmaya çalışacağız" dedi. (Kenan Önder - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.