Bir yılda aynı eve üç defa hırsız girdi

Bir yılda aynı eve üç defa hırsız girdi

Batman'da bir yılda evleri üç kez soyulan Koluman ailesi, yetkililere seslenerek hırsızların bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını istedi.

Olay, Batman merkez Hürriyet Mahallesi 425 Sokakta bulunan iki katlı evde meydana geldi.

Bir yıl içerisinde üç hırsızlık olayı yaşandığı evlerinde altın ile birlikte birçok ev eşyalarının çalındığını belirten Rıza Koluman, evlerinde yaşan hırsızlık olaylarında yaklaşık 200 bin lira zararlarının olduğunu söyledi.

Kimliği belirsiz hırsız veya hırsızların evde kimsenin olmadığı sırada her iki evin demir kilitlerini kırarak içeri girdiklerini ifade eden Koluman, evde altın ve değerli eşyalarını çalan hırsız veya hırsızların kayıplara karıştıklarını belirti.
Yaşadıkları hırsızlık olaylar karşısında mağdur olduklarını belirten Koluman, en kısa sürede hırsızların yakalanıp cezalandırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Evlerinde yaşanan hırsızlık olaylarından dolayı birçok eşyasının çalındığını ifade eden ev sakinlerinden Koluman, "Ailem bir sene evvel çalışmak için İstanbul'a taşındı. Tabi bu bir yıl içerisinde üç defa hırsızlık meydana geliyor. Birinci hırsızlıkta şu anki değeri 150 bin lira civarında altınımız çalındı. İkincisinden bir şofbenimiz çalandı. Üçüncü hırsızlık olayı ise bir hafta önce meydana geldi. Tabi üçüncü hırsızlıkta evimizi adeta talan etiler. İki katlı evimizde bulunan bir dondurucu ve iki buzdolabımın motorunu, evin içindeki prizleri, kabloları, bir kapı, süpürge makinesi ve birçok çeyiz ürünlerimizi çaldılar." dedi.

"Hırsızlar artık güpegündüz her yerde cirit atıyorlar"

Bir yıl içerinde evlerinde yaşanan üç hırsızlık olayına dair hiç kimsenin yakalanmamasına tepki gösteren Koluman, yetkililere çağrıda bulundu.

Koluman, "Her seferinde yaşanan hırsızlık olayından sonra polisleri aradık. Polisler eve gelip rapor tutup başka bir şey yapmadılar. Olay yeri incelemeyi aradık ama bize hırsızlık olayının üzerinden 24 saat geçmesinden dolayı bir şey yapamayacağını söylediler. Biz burada mağdur durumdayız. Hırsızlar yakalanmadığı için burada tekrar hırsızlık olayı yaşanabilir. Hırsızlar artık güpegündüz her yerde cirit atıyorlar. Yaşanan hırsızlık olayının ardından bir ağabeyim Batman'a taşınmak zorunda kaldı. Bu evimizi satılığa verdiğimiz için boştur ve ağabeyim artık her gün hırsız eve girmesin diye gelip kontrol ediyor. Hırsızlık olayının önünün alınması lazım ve buradan yetkili olan sayın valimizden ve emniyet müdüründen gereğini yapmalarını talep ediyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

https://youtu.be/ysVFXpjPC58

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler