Birecik Kaymakamlığı'ndan heyelan açıklaması

Birecik Kaymakamlığı'ndan heyelan açıklaması

Birecik Kaymakamlığı, Birecik-Halfeti sahil yolunda yaşanan heyelan olayları ile ilgili yaptığı açıklamada, yolun güvenli hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Birecik Kaymakamlığı, Birecik-Halfeti sahil yolunda yaşanan heyelan olayları ile ilgili basın açıklaması yayımladı.

Açıklamada, sahil yolunun güvenli hale getirilmesi ve trafiğe yeniden açılması ile ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin proje çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "13 Mayıs 2019 ve 19 Mayıs 2019 tarihlerinde Birecik sahil yolunda, heyelan meydana gelmesi üzerine Kaymakamlığımızın talebiyle AFAD, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünce heyelan bölgesinde gerekli incelemelerde bulunulmuştur. Yapılan teknik incelemeler neticesinde Valiliğimizce, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için heyelan bölgesinde bulunan bazı ev ve işyerinin boşaltılması ve yolun trafiğe kapatılması kararı alınmıştır. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yolun güvenli hale getirilmesi ve trafiğe tekrar açılması için proje çalışmaları devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.