Birleşik Arap Emirlikleri'nden siyonizm yanlısı reklam

Birleşik Arap Emirlikleri'nden siyonizm yanlısı reklam

​BAE'nin Etihad Hava Yolları şirketi, mart ayında Siyonist işgal rejimi ile başlatacağı seferler için hazırladığı reklam filminde, işgalci Yahudilerin simge olarak kullandıkları "İkinci Tapınak" ifadesiyle bir görsel yayımladı.

Tamamen Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) hükümetine ait olan şirket, "Tel Aviv'i Ziyaret Et" başlığı altında işgal topraklarına yapmayı planladığı seferleri tanıtmak için kısa bir reklam filmine kepazeliğe imza attı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu Etihad Airways, 28 Şubat itibarıyla işgal altındaki topraklara düzenlemeye karar verdiği seferler için sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir reklam filminde mukaddes El Aksa Camii yerine işgalcilerin iddia ettiği sözde "İkinci Tapınak"ı tanıttı.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait Etihad Havayollarının tanıtım videosunda iddia edilen sözde "İkinci Tapınak", El Aksa Camii'nin yerini alıyor.

Hava Yolu Şirketi tarafından daha sonra sosyal medya hesaplarından silinen reklamda ayrıca, içinde Mescid-i Aksa'nın da bulunduğu işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinden bir sokağın fotoğrafına da siyonist işgal rejimi simgelerinden biri şeklinde yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler