Bismil Bedensel Engeliler Derneğinden örnek davranış

Bismil Bedensel Engeliler Derneğinden örnek davranış

Sakatlar Derneği Bismil Şubesi, zihinsel ve bedensel engelli bir Suriyeli sığınmacıya tekerlekli sandalye hediye ederek örnek bir davranışa imza attı.

Sakatlar Derneği Bismil Şubesi, Suriyeli 20 yaşındaki zihinsel ve bedensel engelli kıza tekerlekli sandalye hediye ederek örnek bir davranışa imza attı.

Bismil Bedensel Engeliler Derneği, Suriye’den Bismil ilçesine gelip yerleşen bedensel ve özürlü 20 yaşındaki kıza tekerlekli sandalye yardımında bulundu.   

Ko u hakkında bilgi veren Bismil Bedensel Engeliler Derneği başkanı Selman Ökçe, “ Bu Suriyeli genç kızımız, Bismil Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından bize bildirildi. Biz de başka sosyal yardımlaşma kurumuyla iletişime geçtik ve bir tekerlekli sandalye bize gönderdiler. Biz de bu sandalyeyi Suriyeli kızımıza verdik. “ dedi.

Bundan önce  tekerlekli sandalye ve medikal ihtiyacı olan bir çok engelliye yardımında bulunduklarını belirten Ökçe,  “Daha önce de bu tür yardımlarda bulunduk. Bugün de bu Suriyeli kıza tekerlekli sandalye vererek yardımında bunduk.   İnsani bir yardım olarak ilçemize sığınan Suriyeli kıza yaptığımız yardımdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. “ şeklinde konuştu.

Ökçe son  olarak halkın engelliler  konusunda   duyarsız olduğunu belirterek vatandaşların engellileri unutmamalarını ve  onlara  yardımcı olma konusunda   duyarlı olmalarını istedi.   (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.