Bİsmil HÜDA PAR: "BDP bu sözlerle kendisini tarif etmiştir"

Bİsmil HÜDA PAR: "BDP bu sözlerle kendisini tarif etmiştir"

Hür Dava Partisi Bismil ilçe Başkanı Ali Bilmez, BDP'nin HÜDA PAR'a yönelik "Devletle bağlantılı, derin güçlerin piyonu…"şeklindeki iftira ve yalan dolu sözlerine, "BDP, bu sözleri ile kendisini tarif etmiştir" şeklinde yanıt verdi.

DİYARBAKIR- Hür Dava Partisi Bismil ilçe Başkanı Ali Bilmez, BDP’nin HÜDA PAR’a yönelik “Devletle bağlantılı, derin güçlerin piyonu…”şeklindeki iftiralarına “BDP, bu sözleri ile kendisini tarif etmiştir” şeklinde cevap verdi.

 

Bilmez, Geçtiğimiz günlerde bir grup BDP’li, HÜDA PAR Bismil İlçe teşkilatına saldırarak parti üyesi bir kişiyi yaraladığını,  olayın ardından BDP Bismil ilçe teşkilatının  düzenlediği basın açıklamasıyla HÜDA PAR’a iftiralarda bulunduğunu  vrguladı.

 

HÜDA PAR’ın İslami referanslı bir parti olduğunu aktaran Bilmez, ilçe teşkilatı olarak çok kısa bir sürede halkın teveccühünü kazandıklarını ve kazanmaya devam ettiklerine dikkat çekerek, “Bu teveccühten dolayı bazı odakların bundan rahatsız olmuştur. Halkımızın bize yönelik teveccühünden rahatsız olan bazı odaklar, Batman, Cizre, Lice ve Kızıltepe’den sonra Bismil’de  de fitne ortamını oluşturarak,  bizimle halkımızın arasına girmeye çalışıyorlar. Kirli emellerine ulaşmak için her türlü yolu meşru gören bu yapılar, Bismil’de partimize yönelik sinsi planlarına, körpe dimağları ve gençleri alet ettiler. HÜDA PAR Bismil teşkilatı olarak, bu planların üzerine cesurca yürümemiz ve söz konusu gençlerin aileleriyle görüşmemiz neticesinde,  BDP karşımıza çıkarak, bu sinsi planların arkasında olduğunu göstermiş oldu, bu atılımımızı sabote etmeye çalıştı, bir gencimizi yaraladı.” dedi.

 

“Mümin ayna gibidir, herkes kendini onda görür”

BDP ilçe teşkilatının düzenlediği basın açıklamasında kendileri yönelik “Devletle bağlantılı, derin güçlerin piyonu olan, kendilerini doksanlardaki faili meçhullerden aklamayan, halkımızın vicdanında mahkûm olmuş karanlık bir partiyi hiçbir şekilde rakip görmüyoruz.” şeklindeki hezeyan türünden sözlerle iftiralarda bulunduklarını hatırlatan Bilmez, “Mümin ayna gibidir, herkes kendini onda görür  kaidesince  BDP, HÜDA PAR’a bakarak kendini anlatmıştır. Ortalıkta dolaşan bu kadar kaset varken, sadece bunlar montajdır diyerek işin içinden sıyrıldığını zanneden,  mit ve genelkurmay onaylı mektupların postacılığını yapanlar kendi yöneticileri değilmiş gibi, bizleri derin güçlerin piyonu olmakla itham eden ve gençlerin kanı ve cansız bedenleri üzerinden siyaset yapmayı ahlak edinen BDP, bu sözleri ile kendisini tarif etmiştir” şeklinde konuştu.  (Hasan Gündüz- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.